Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, займається музикою і обожнює яскраві фотосесії. Соня активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу цікаве відео, в якому вчить дівчат робити весняний макіяж.

Як видно, перед камерою Соня з'явилася в симпатичною синьою толстовці з капюшоном, її волосся недбало укладене, а на обличчі спочатку немає макіяжу, але в процесі відео вона завдає. Всі свої дії дівчина детально пояснює, при чому говорить вона на досконалому англійською. У підписі до публікації Євдокименко написала: "Весняний макіяж. Ділимося своїми улюбленими косметичними засобами, створюючи ідеальний повсякденний весняний макіяж". Шанувальники в захваті від нового відео красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.