На знімальному майданчику “Суперінтуіція” за 5 сезонів відбувалося дуже багато подій. Люди розбивали головою кавуни, ліктем розкривали банки, і навіть в прямому ефірі робили депіляцію брів! Однак шоу не перестає дивувати глядачів! У новому випуску учасники поголили дівчину налисо!
Мішель Андраде і Артем Пивоварів в прямому ефірі озброїлися перукарні машинкою, щоб залишити учасницю по імені Ольга без її чарівних локонів! Під час зйомок вона розповіла, що працює моделлю, тому нові образи для неї звичні. І вона заявила, що дійсно готова поголити голову прямо в студії “СуперИнтуиции”.

Мішель Андарде поголила дівчину налисо

Андраде прийшла в щирий захват від цієї думки. Вона власними руками постригла Ольгу за допомогою звичайної машинки. “Це круто! Вони так легко ріжуться”, сказала співачка, коли відрізала першу пасмо. Зрозуміло, Сергій Притула не упустив можливості пожартувати над ситуацією. Жартома, ведучий поцікавився у Ольги, скільки зараз коштує 40 см волосся. Шоу “Суперінтуіція” – щосереди на Новому Каналі.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чуйні про роман з Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Камєнських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.