В онлайн-шоу Джоша Гада Reunited Apart відбулася зустріч з творцями культової фантастичної франшизи "Назад у майбутнє". Актори возз'єдналися, аби обговорити створення фільму.

В трансляції взяли участь Майкл Джей Фокс, Крістофер Ллойд, Ліа Томпсон, Мері Стінберген, а також режисер Роберт Земекіс, сценарист Боб Гейл, композитор Алан Сільвестрі та інші.

Під час стріму творці "Назад у майбутнє" відповіли на питання Гада і відомого кінематографіста Джей Джей Абрамса.

Учасники шоу вирішили трохи пофантазувати над тим, куди б вирушили Док і Марті, якби серія "Назад у майбутнє" отримала продовження.

"Вони б дізналися, що ми плануємо знімати ще один фільм, і повернулися в минуле, для того, щоб відмовити нас від цієї дурної ідеї", - пожартував Боб Гейл.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому Абрамс поцікавився, як актори ставляться до анімаційного серіалу "Рік і Морті", де образи головних героїв натхненні Доком і Марті. Майкл Джей Фокс зізнався, що ніколи не дивився цей мультсеріал. Гейл зі свого боку зазначив, що "імітація – найкраща форма похвали".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Назад у майбутнє" Крістофер Ллойд захопився Україною, Притула оцінив: "Насолоджуюся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків.

Також портал Знай.uа писав, що Елайджа Вуд згадав свій дебют у фантастичному фільмі "Назад у майбутнє-2".