Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, перед камерою Тетяна позує на прогулянці в місті, куди вийшла в цікавому і дуже незвичному образі. На ній стильне сіре пальто з хутряним коміром і кокетливий капелюшок у тон, а під рукою вона тримає сріблясту сумочку. Таня не дивиться в камеру, вона мрійливо і з посмішкою на обличчі дивиться кудись вгору. У підписі до кадру Брухунова написала: "Вперше за 56 днів самоізоляції я зробила пропуск і поїхала по робочих справах в центр. Відчуття, як у Діснейленді побувала!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.