Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, опублікував в мережі забавне карантинне відео. У підписі до нього поцікавився, чи у всіх діти "зависають" у гаджетах на самоізоляції. За словами Дмитра, на самоізоляції він став більше часу проводити з сином. У Платона вже є свій власний iPad, яким він користується як хоче і скільки хоче. І для зіркового татка це стало неабиякою проблемою.

"Здається найчастіше батьки або в жаху від того, що їхні діти проводять час з гаджетами, ну або їм все одно. Мій син живе останні півтора місяці з власним АйПадом і для мене це на перших порах стало справжнім випробуванням - його мало що цікавило інше, не відлипав цілими днями. Ну потім я прийшов в себе, включив всякі обмеження, а потім зрозумів, що гаджет - відмінний стимул. Коротше, син захотів олівець для АйПада. Ну, я погодився, але за умови, що він займе перше або друге місце за результатами успішності в класі. І що? Сьогодні цілий день приймаємо вітання. Друге місце! Я замовлення вже зробив. Загалом, гаджети по-моєму, відмінний мотиватор. У вас не так? ", - цікавиться Дмитро.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.