Відома російська співачка Аніта Цой потрапила в дуже тривожну ситуацію. Відомо, що Аніта є хозяйкою котика "Димка", артистка любить весело проводити час зі своїм улюбленцем. Однак, коли Аніта підкидала на вулиці свого улюбленого кота, то і подумати не могла, чим це може закінчитися. Ігри з котиком перетворили життя співачки на пекло.

Як відомо, після ігор кіт не постраждав – обтрусився і пішов займатися своїми справами. Аніту Цой за це захисники тварин були готові розтерзати. Аніта опублікувала відео з веселим дозвіллям в мережі Isntagram.

"Ці люди, не підписані на мене в соцмережах, не знають мене і моє життя, вирішили, що я шкуродерка – підкидаю кота і ще сміюся над всією цією ситуацією, – розповіла співачка. – Скільки я себе пам'ятаю, мене завжди оточували тварини: собаки, коти, морські свинки, хом'ячки, черепахи, шиншили, рибки, пташки і навіть коні. Я, до речі, кандидат у майстри спорту з кінного триборства".

В заміському будинку Аніти багато всякої живності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я зробила для них все, щоб вони могли себе почувати вільно, бути повноцінними членами нашого суспільства, – сказала артистка. – Невже ви могли подумати, що я могла зробити коту боляче вдарити його головою, вивихнути йому лапи або відбити селезінку?!"

Цой навіть рада, що все так сталося. Вона дізналася, скільки небайдужих і люблять тварин людей, готових "не просто ахати і охати, а вставати на захист братів наших менших".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, згорьована мати загиблої дівчини показала, ніж насправді обертається гомофобія – "Побили та задушили".

Як повідомляв Знай.uа 12-річний дніпрянин, загиблий від рук жорстокого вбивці, мріяв лише про одне.

Знай.uа писав, на Прикарпатті депутат нарвався на кулаки місцевих активістів і нагнав страху на все місто - "хочуть застрелити".