Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила трепетний стильний кадр, привітавши українців з таким важливим Днем вишиванки 21 травня. Так, артистка приміряла чорний блейзер, а образ доповнила капелюшком і сукнею з квітковим принтом, зробленим за допомогою фоторедакторів. Варто відзначити, що останнім часом Ірина вражає численних фанатів жіночним стилем, обираючи ніжний макіяж, пастельні кольори в одязі, ніжні аксесуари.

З Днем вишиванки друзі 💙💛 лаконічно привітала шанувальників Білик

Фолловери залишилися в захваті: "Ірочка - красуня!!! Така витончена стала, як у 90-х!! Захоплююся вами з дитинства!!! 👏👏👏👏👏", "Дуже стильно і красиво!!!", "Красуня 🤗неймовірна 😘", "Взаємно❤️", "Не впізнала, красива!!!💖💖💖", "З Днем вишиванки вас Ірина Миколаївна Бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла Вас, щоб благословляла на щасливе життя!
💙💛💋😘", "Найкрасивішаааааа ❤️", "Наша королева💋❤💚💛👱Зі Святом!🌴🌴🌴".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.