Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжні кадри з квартири в Києві, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артистка приміряла національний одяг, трепетно привітавши українців з Днем вишиванки 21 травня. А ось дерева за вікном красуня "перетворила" за допомогою фотофільтра, зробивши їх яскраво-червоними, чим і заплутала деяких шанувальників.

З Днем Вишиванки❤️ поділилася радістю Нікітюк

Фолловери не пройшли повз: "Що це за дерева такі підкажіть ?", "А що це з деревами,чому у них такий колір?", "Яка краса)🙌❤️", "Гарненька😘", "Красуня наша🤗💖😍", "Що у вас за червоні дерева у вікні? Це де?", "Чарівна💖💖", "Справжня українська леді 😍❤️❤️❤️ обожнюю вишиванки", "Дякую😍", "Ну така гарнюнечка❤️".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Леся вже експеремтувала з фільтрами і ретушшю. Нещодавно вона приміряла пікантний костюмчик блакитного кольору з принтом кокоса, який, до речі, пошила сама. Також зірка склала незвичайний колаж, де за допомогою фотошопу показала, як могла б виглядати з пластикою на обличчі. Красуня буквально повністю змінилася, зменшивши ніс, збільшивши очі і губи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.