Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінках соцмереж. Нещодавно знаменитість розповіла про проблеми зі шпагатами.

Російська прима опублікувала новий пост в себе на Instagram.
На оприлюдненому фото Анастасія Волочкова позує на камеру в блакитному тренувальному боді і пуантах.

Вона розтягнулась у вертикальному шпагаті, задерши одну ногу вище голови. Балерина зазначила, що намагалась "дотягнутися до небес".

При цьому російська прима згадала молодість, коли лишень починала займатись балетом. За її словами, в ту пору в неї нога навіть на 90 градусів не піднімалась.

"Спроба дотягнутися до неба .. Але ж коли я прийшла поступати в балетну академію, у мене нога навіть на 90 градусів не піднімалася ні в яку сторону.🐣 І взагалі не було ніяких фізичних даних. Але було ідеальне статура і пропорції, поставлена ​​мета стати балериною і працьовитість і завзятість ", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Анастасія Волочкова, фото Instagram
Анастасія Волочкова, фото Instagram

Зате тепер скандальна прима демонструє свою розтяжку де тільки може, чим доводить до істерики не лише хейтерів, а й навіть своїх шанувальників.

Саме тому останнім часом Волочкова закриває під своїми постами можливість коментувати, оскільки отримує гори критики на свою адресу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова подалася в бодібілдери на пуантах

Як повідомляв портал Знай.ua,Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.

Також Знай.ua писав, Анастасія Волочкова похвалилася подарунками з Криму.