Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в бікіні чорно-зеленого кольору під теплим сонечком і ніжачись на пісочку. Так, артистка засвітила розкішну фігуру і зізналася, що такі відверті знімки зробила в київському Гідропарку, а не на дорогих курортах. Також Леся відверто заявила, що сильно скучила за морем. Варто відзначити, що красуня відповідально підійшла до самоізоляції через коронавірус COVID-19 і більшість карантину провела з родиною в рідному Хмельницькому.

Не повірите, на Гідропарку сфоткали😁.... P. S. Як я хочу на море😩 поділилася емоціями Нікітюк

Фолловери не пройшли повз, проте почали жартувати і втішати красуню: "Мама знає, що ти голою попою на холодному піску сидиш?", "Краще на город😅 там засмага краще))", "Леся! ВСІ ХОТЯТЬ НА МОРЬКО!💙", "Ноооги півтора кілоометра, дуже красиво☀️", "Ого❤️👍", "Всі хочуть на море", "Жартуєш?😆😆😆гідропарк 😅😁🔥", "Пісочок хоч тепленький був? А то така гарна попа і холодний пісок", "Гарно".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.