Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня оголосила про ще одну радісну новину - 29 травня вона випустить новий сингл "Твоей любимой". На честь цієї події Ані виставила коротенький ролик, на якому лежить на дивані і грайливо підморгує, примірявши яскраво-червоний плащик і штани-оверсайз оливкового кольору.

⚡️ ЗАВТРА починається нова історія… Довгоочікувана прем'єра мого нового синглу #ТвоейЛюбимой. опівночі трек відкриється на всіх цифрових майданчиках. 29 травня о 17:00 зустрічаємось у прямому ефірі. поділилася радістю Лорак

Фолловери не пройшли повз, адже ніяк не очікували чергового сюрпризу: "Очманіти!! Ось це сюрприз!! Урааааа!!!❤️❤️❤️🔥💖😘😍❤❤❤", "Ось це справжній сюрприз 😍🔥🔥🔥🔥", "КАРОЛІІІНААААА ЦЕ НАЙКРАЩА НОВИНА 😍😍😭😭😭❤️❤️❤️", "Просто кексик🍰", "Аааааа, просто не віриться😍😍😍😍Чекаю з нетерпінням❤️❤️", "Дякую за чудову новину !!!😘🙏".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.