Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Поки йде шлюборозлучний процес подружжя живуть разом і виховують дітей, і якщо Джиган намагається всіма силами повернути сім'ю, Оксана зізналася, що не готова прийняти чоловіка, хоч вони і спілкуються в дружньому ключі. Ще Самойова відвідує психолога. Нещодавно Денис Устименко-Вайнштейн знову спробував домогтися розташування жінки, знявши на відео ніжне зізнання в любові.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Я люблюю її проспівав Джиган, поклавши Оксані руку на спину

Жінка ж ніяк не відреагувала на такі залицяння і навіть іронічно посміялася. Виконавець, зрозумівши, що нічого не вийшло, переключився на двох собачок і зізнався в любові ще й їм. На ролику видно, що пара сидить на одному дивані, однак далеко один від одного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.