Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього висловила свою думку з приводу того, чому люди оголюються в соцмережах.

Як видно, перед камерою Слава з'явилася в досить відвертому образі, на ній біла сорочка з розстебнутими на декольте гудзиками. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж. А за її спиною видно розмитий силует чоловіка. У підписі до кадру Камінська почала розмірковувати про те, чому люди оголюються в соцмережах. "Чому люди з такою легкістю демонструють свої оголені тіла і з таким жахом приховують свою внутрішню наготу? Не винайду велосипед, якщо скажу, що причиною тому дитячі травми і комплекси, болю та слабкості. Ну і ключове – страхи. Природно, і в моєму житті були періоди, коли трусила говорити, що думаю і спиралася на думку інших людей. Зараз же дихаю рівномірно, коли висловлюю, можливо, не популярне для когось думка. Здаватися чи бути – ось в чому питання", - написала зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.