Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників трепетним кліпом на пісню "Мой", який вийшов дуже теплим і домашнім. До речі, кліпи красуня завжди монтує самостійно.

Варто відзначити, що Світлана прийняла рішення залишатися на самоізоляції стільки, скільки знадобитися, тому навіть ролик зняла з затишній домашній атмосфері, доповнивши його архівними кадрами радісних моментів. На ролику можна розглянути навіть дуже особисті обривки спогадів - наприклад, УЗД і пологовий будинок, де співачка народжувала молодшу доньку Тільду.

Тепер же красуня поділилася ще однією гарною новиною - щирий кліп настільки сподобався фанатам, що за короткий проміжок часу встиг зібрати більше 4 мільйонів переглядів. На радощах Світлана виставила архівне відео, на якому звабливо танцює серед пальм під спекотним сонечком. При цьому співачка приміряла лосини, підкресливши довгі стрункі ноги.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Відеокліп на пісню #мой досяг позначки 4000000 млн 🔥🔥🔥 Так швидко ...Дякую 🤲 Танцюю 😁💃 поділилася радістю Лобода

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.