Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує разом з сином Марком.

На кількох знімках мама з сином відображені на красивій галявині, Алла тримає малюка на руках і крутиться з ним і навіть підкидає. На прогулянку красуня вийшла в чорних лосинах і короткому топі, поверх якого накинула білу курточку, а на її ногах білі кросівки. Волосся дівчата розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. В підписи до фотографій Добкіна написала: "Солодкий чоловічок". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фотографії Алли, засипаючи її і карапуза компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.