Анна Заворотнюк – 24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто тішить своїх шанувальників і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала у соцмережі миле фото, а в підписі до нього розповіла, про що мріє на карантині.

Як видно, дівчина зобразила себе сама, на ній теплий білий светр, волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу. Анна уважно дивиться в камеру, на її обличчі видно, як ніби якусь тривогу. У підписі до селфі Заворотнюк-молодша написала: "Мої дорогі, я, напевно, так само як і всі ви, мрію тільки про одне, щоб швидше закінчилася ця чорна смуга. Щоб ми могли радіти сонцю, літа, зустрічі з друзями. Навіть якщо це робити доведеться в масках, ми б все одно з вами це пережили. Лише б тільки планета звільнилася. Усім бажаю здоров'я, миру і добра". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.