Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала кілька кадрів з архівної фотосесії на прогулянці.

На фотографіях Альона позує на вулиці неподалік модного бутика. На прогулянку модель вийшла в чорному облягаючому комбінезоні і довгих джинсових ботфортах на шпильках насиченого блакитного кольору. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, дівчина тримає в руці склянку з напоєм і активно крутиться перед камерою. У підписі до кадру Омович написала: "1 чи 2? Щось я зовсім зледащіли робити нові фото. Як це називається... старість?". Фани в захваті від нових фото моделі, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.