Крістіна Асмус - одна з найвідоміших актрис російського телебачення. У неї мільйони фанатів, які захоплюються фільмами з її участю. Однак популярні не тільки фільми, в яких знімалася Асмус, не менше цікавий для шанувальників і її Instagram. У свіжому пості Крістіна вирішила попрактикуватися в філології і роз'яснити значення слова Pizdec.


"Pizdec - іменник, неживе, чоловічий рід, 2-е відмінювання; то, що не піддається ніякому опису, ніякому порівнянню; щось надзвичайне, неймовірне, виняткове за силою або ступенем прояву "- саме такий опис залишила Асмус до свіжого фото. Судячи з втомленого виду актриси, у неї були підстави роз'яснити користувачам значення цього слова.


Користувачі погодилися з такими тлумаченням цього слова. Всього за 2 години фотографія зібрала понад 22 тисяч лайків. Фанати відзначили, що це слово точно завжди до місця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.