Відома радянська і російська артистка 70-річна Надія Бабкіна, попри свій вік, активний користувач Instagram. У соцмережі зірка часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя, і цей раз не став винятком – артистка показала гарні фото свого "сільського" виходу.

На нових фотографіях, схудла на 30 кілограмів Бабкіна з'явилася в темних штанах і насичено-червоного подовженою блузці, а свій образ співачка доповнила яскравим браслетом. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. На першому знімку Надія зображена на тлі густої зелені, вона стоїть біля куща бузку, а на другому співачка сидить на гойдалці з онуком і весь час посміхається. У підписі до фото вона написала: "Як же добре влітку в селі!". Фани в захваті від нових фото Бабкіної, користувачі захоплюються прекрасною формою зірки і її "сільським" нарядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кадишева розповіла про бійку з Бабкіної на сцені.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надію Бабкіну вивели зі штучної коми.