Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала незвичайне фото з нової фотосесії, на якому видно всі її силіконові принади.

Як видно, на новому фото Альона позує на красивому балкончику, куди вийшла в спокусливому образі. На ній сині спортивні штани і оригінальний боді цікавого фасону, яке звужується до паху, поверх якого вона накинула на себе спортивну кофту такого ж відтінку. Модель зображена в еротичній позі, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. Фани в захваті від нових фото моделі, її засипають компліментами в коментарях, деякі попередили Альону, що її боді може впитися в її тіло в самому несподіваному місці.

Коментарі під постом Альони
Коментарі під постом Альони

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.