Близько року тому в пресі з'явилася інформація про розлучення популярної української співачки Ані Лорак з її турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Причиною розлучення називали зраду – у мережі поширилося відео, як Мурат відпочивав з київською моделлю в одному з караоке-клубів. Сама співачка ніколи особливо не коментувала свої стосунки з чоловіком, а розлучення тим більше.

Однак, пара вже давно живе окремо, а їх спільна дочка Софія залишилася з мамою в Москві. Нещодавно дівчинка відзначала свій 9-й день народження, і до цієї події Мурат вирішив показати в Instagram кілька рідкісних кадрів дочки і з дочкою. На знімках можна побачити, як Соня дорослішала, її дитячі забави і дитинство. У підписі до знімків колишній чоловік Лорак написав: "З днем народження, моя любов. 9 років, маленька дівчинка стає леді. Слава Богу, будь здорова, щаслива і успішна. Моя нескінченна любов". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Налчаджиоглу, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, колишній чоловік Лорак Мурат знайшов собі молоду пасію.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що життю Ані Лорак загрожує прихильниця, що лякають заяви.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав, хто виховує їх дочку.