Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Незважаючи на те, що малюкові 1 червня виповнився лише місяць, молода мама вирішила не засиджуватися в декреті, відправившись на репетицію "Жіночого кварталу" у компанії улюблених колег. Краща подруга красуні, акторка Марта Адамчук принесла фотоапарат, роблячи для дівчат розкішні кадри, заради яких довелося чекати в черзі. Але черга була того варта - Віра похвалилася шикарними чорно-білими кадрами, засвітивши струнку фігуру у відвертій сукні з кольоровим принтом.

Коли @marta_adamchuk приходить на репетиції @zhenskiykvartal_official з фотоапаратом, ми всі шикуємося в чергу для фото;))) Вибрати одну не змогла, мені подобаються всі;) А вам яка 1,2,3,4,5? Фото @marta_adamchuk 🤍

Фолловери не пройшли повз: "😍це неможливо, ти неперевершена на усіх фото🔥", "Яка ти у нас красива", "Красивущі фото😍 2,3,4,5", "Всі дуже гарні! ❤️😍", "Обожнюю обох. 💕", "Шикарно😍".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.