Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще нещодавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають другу на дитину, виставляючи трепетні кадри з кругленьким животиком.

Так, артистка поділилася черговою ніжною фотосесією, порадувавши численних шанувальників чорно-білими знімками з ванної. Красуня позувала лежачи у воді і примірявши лише відверте прозоре боді, через яке чітко видно, що щаслива матуся перебуває вже на останніх термінах вагітності.

☀️☀️☀️☀️☀️ поділилася настроєм Джамала

Фолловери не пройшли повз і засипали співачку компліментами: "Як гарно. Ви просто неймовірна😍😍", "Ух ти, як красиво і ніжно😍😍", "Круто)))", "Джамала , ви для мене завжди богиня . Дуже люблю ваші пісні 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Дуже ніжно і красиво. 💙", "Класне фото🔥🔥❤️❤️😍", "Шалено красиво, Джа😍😍😍", "Дуже гарно і чуттєво ❤️️", "Як красиво 😍".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.