скандальний Російський актор Микита Джигурда висунув свою версію, звідки могли взятися в крові у актора Михайла Єфремова, який став винуватцем смертельного ДТП, сліди наркотиків. Про це він поміркував у своєму Instagram-акаунті.

Джигурда вважає, що Єфремову могли підсипати наркотичні препарати в алкоголь. Він переконаний, що непрямим доказом його точки зору є стерті записи з камер спостереження з бару.

"Мене самого траванули в 2014 році на одному з центральних каналів ТБ після того, як я написав і виклав у свої соціальні мережі цикл віршів "Оди тирану", — зізнався актор.

Джигурда заявив, що підтримує Єфремова, і погодився дати інтерв'ю про ставлення до події. На такий крок зважилися тільки він і актор Олексій Панін.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я люблю і поважаю Михайла Єфремова, незважаючи на цькування в ЗМІ. (...) Хто б що не говорив, я залишуся громадським адвокатом чудового артиста, якого, на жаль, спіткала трагедія!" — сказав він.

Раніше стало відомо, що у Єфремова в крові виявили залишкові сліди кокаїну і канабіноїдів. За вживання заборонених речовин передбачена адміністративна відповідальність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Охлобистін сказився після смертельної аварії з Єфремовим.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний Панін, захищаючи Єфремова, атакував Жириновського.

Також Знай. ua писав, що Михайло Єфремов спробував покінчити з собою.