Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала кумедне фото, а в підписі до нього зізналася, їй пишуть в особисті повідомлення.

На новій фотографії Христина, відображена, мабуть, у себе вдома, вона стоїть в цікавій позі в незвичайному вбранні. Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в незвичайній короткій спідничці, яка ледь прикриває попу, і чорному топіку на тонких бретельках, а на її ногах модні чорні босоніжки. Волосся актриси зібрані в недбалий пучок, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус зізналася, що пишуть їй в дірект в Instagram. Так, за словами зірки, фото статевих органів їй не надсилають, натомість просять грошей, підписки, записати відеозвернення, а також запитують про скандальному фільмі "Текст" і про стосунки з Гаріком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.