Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала милі фото і відео, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, на прогулянку Таня вийшла в оригінальному плащі, який справив фурор і про який вона розповідає у підписі до публікації. Треба сказати, що виглядає цей плащ дуже своєрідно – спереду це красивий наряд закритий, а ось ззаду він прикриває лише плечі. Свій образ дівчина доповнила кокетливим чорним беретиком і оригінальними світлими туфельками. У підписі до посту Брухунова написала: "Ох, і галас підняв цей плащ ледве потрапивши в сторіс. Кілька видань удостоїло красеня окремих публікацій. Що зайвий раз підкреслює його самобутність і неповторну чарівність. Від того мені ще більше приємно, що створений він в Росії. При моїй любові до неординарних речей залишитися байдужою не було ні єдиного шансу. Плащ – реалізація фантастичної фантазії дизайнерів бренду". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.