Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кадр з прогулянки під спекотним літнім сонечком, примірявши весільну сукню, яку вдягала на церемонію 5 років тому. Так, артистка зізналася, що тепер вбрання здається їй не таким вже і святковим, тому красуня вирішила дати сукні друге життя і відправилася в ній на пляж.

Варто відзначити, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У недавньому інтерв'ю Олі Поляковій красуня зазначила, що у неї є коханий.

Якщо шо ))) це було весільна сукня 5 років тому 🤣 чо добру пропадати ? Пляж ж? пожартувала Камінська

Фолловери не пройшли повз: "Яка ти красива 😍", "Бліннн.... Як можна таку жінку проміняти...❤️", "Я також у весільному ходила на пляж😂 шкода колишній мене не бачив😂😂", "А я своє перше спалила😂😈 раджу😉", "Головне не те, у що одягнена), а що на душі і обличчі!) Я бачу щастя і це найголовніший одяг 👍🌷🦋", Вдала покупка, і під вінець і на пляж😁 А то куплять незрозуміло що висить в шафі без діла 🤣👍", "Ото прикалістка😙".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.