Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила романтичний кадр з чоловіком Юрієм Горбуновим, зізнавшись, що парочка знову вирушила на зйомки разом. Так, артистка позувала в блискучій відвертій сукні срібного кольору, в той час як її коханий приміряв стильний смокінг.

Варто відзначити, що красуня не раз зізнавалася, що їм з Юрієм дуже комфортно працювати разом, а популярний проект "Голос країни" і зовсім звів коханих один з одним 10 років тому.

Couple back to work :) #щасливіразом :) (Парочка повернулася до роботи) поділилася радістю Осадча

Фолловери не пройшли повз: "Які ж Ви красиві та щасливі😍🔥🔥🔥", "Красиві 💕", "Класні", "Зараз з'їсть Катруську...", "Неймовірно красива👍", "💞 🙏🙌😍 Такі чудові!", "Які гарні🤩🤩🤩.", "Вауууу!!!мега❤️❤️".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Катя Осадча виставила серію трепетних сімейних кадрів, привітавши тата Олександра Володимировича з днем народження 7 червня. Так, артистка та її найрідніший чоловік позували на тлі квітучого саду заміського будинку, а на останньому фото Катя зафіксувала ще й красуню-маму Ганну Павлівну, яка презентувала апетитний тортик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше