Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила кадр з тераси столичної квартири, показавши, як замінює собі пляж і море. Так, артиска встановила невеликий басейн, в якому радісно хлюпалися донька Лаура і син Леон. Сама ж красуня демонструвала розкішну фігуру в бікіні неоново-жовтого кольору, ніжачись під спекотим сонечком і насолоджуючись літом.

У нас тут своя Марбелья 🤣 пожартувала Камінська

Фолловери не пройшли повз: "Я уявляю як люди з сусідніх будинків із звичайними лоджіями слиною крапають на Славіну терасу", "🖤Ну шикарно ж🖤👍🏻👍🏻", "Красуня❤️", "Супер 😍😍😍😍", "Не затопіть сусідів!😂👍😉", "Сусідам звичайно не нудно спостерігати з вікон😅🔥", "А ,будинки навпроти#типу заздрять#", "Дуже красива жінка ❤️😍🤗👍🏻.".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Слава Камінська виставила кадр з прогулянки під спекотним літнім сонечком, примірявши весільну сукню, яку вдягала на церемонію 5 років тому. Так, артистка зізналася, що тепер вбрання здається їй не таким вже і святковим, тому красуня вирішила дати сукні друге життя і відправилася в ній на пляж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.