Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість завела ще й акаунт у популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де вже не раз радувала шанувальників гарячими танцями і забавними пародіями.

На цей раз Аліна приміряла облягаючий костюм, що складається з міні-топа і шортів, а образ доповнила незвичайною зачіскою - двома грайливими хвостиками. Дівчина зазначила, що досить ревнива до чоловіка Олександра Комкова, тому "постріляла" з невидимого пістолета в придуманих дівчат.

Коли приревнувала коханого🤪🤪🤪 і така #паупаупау 🔫🔫🔫 в кожну😅 ви ревниві чи ні?) пожартувала Гросу

Фолловери не пройшли повз: "Аліна, як завжди красуня😍", "Так здорово 😊", "Знімайте краще на 1Х а не на 2Х) а так ви суперррррррр💖 люблю вас 😘😘😘😘😘", "Ти просто супер❤️🔥🔥", "Аліна на Харлі Квін схожа 🙂", "сонце моє миле і ти киця моя 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 гарна", "Тепер взагалі не розумію яка зачіска у Аліни, то коротка ,то довга 🤷‍♀️", "Красуня❤️👏".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.