Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила рідкісне архівне фото свого старшого сина Гліба Оверчука, якому 18 червня виповнився 21 рік. Так, артистка трепетно привітала свого рідного чоловіка з днем народження, похвалившись також його малюнками.

Варто відзначити, що Ірина Білик і Андрій Оверчук перебували у шлюбі з 1998 по 2001 рік, а фото дорослого сина Гліба та його обраниці Ольги співачка показує нечасто. Вперше пара привернула до себе увагу на весіллі хрещениці артистки, співачки Аліни Гросу, а після засвітилися з Іриною на селфі в честь Дня сім'ї.

Це мій Гліб! Сьогодні йому 21!🌹🌹🌹🌹🌹 А це його малюнки...я в шоці! Геніально !!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 З Днем Народження,моя Зірка! поділилася радістю Білик

Фолловери не пройшли повз: "Творчість вашу обожнюю з дитинства. але картини сина це звичайно складно зрозуміти...і моторошно якось стає....про що він думає,коли їх малює...??", "Він у вас незвичайний , простий і геніальний! Дуже гарний хлопчик ! Вітаю !", "Талановитий син талановитої мами.", "Як же він схожий на батька! Щастя і здоров'я йому!" "У талановитих людей - талановиті діти. Але в чому геніальність малюнків? Є пояснення його картин, нам простим людям?!".

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.