Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила архівний кадр з американським актором і режисером Жан-Клодом Ван Даммом, зустрівшись із зірковим красенем, якому зараз вже 59 років, ще в нульові. Так, артистка зізналася, що досі пам'ятає цей день, ніжно називаючи його "фатальною зустріччю". Варто відзначити, що голлівудська зірка знімався у кліпі Білик та Ольги Горбачової "Я люблю его".

"Цю зустріч не забути ніколи...... #жанклодвандамм #иринабилык #jeanclaudevandamme #irinabilyk #роковаявстреча", - поділилася емоціями Білик. Фолловери не пройшли повз: "Іра гарна ,свіжа, світла,😊а Вандам....., чимось на алкоголіка схожий, проте,.. може просто невдале фото🙄", "Іра, терміново повернися до бахроми! Не забуду твої сукні всіх кольорів... Тобі дуже личить. Особливо біле...😘", "Супер пісня і кліп👍🎉😍Заздрю такій зустрічі💞", "Незадоволений", "Кліп теж класний :)", "Могла б бути гарна пара😍💕💗", "Втомлені від зустрічі😉".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.