Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала декілька кадрів зі зйомок серіалу, в якому зіграла роль "героя за викликом".

Як видно, Христина з'являється перед камерою у формі поліцейського і заплаканої дівчини. На одному зі знімків актриса тримає в руках гігантський букет червоних троянд. Також вона показала відео зі знімального процесу на майданчику, де знімали серіал "Герой за викликом", в якому вона очевидно зіграла головну роль. У підписі до публікації Асмус написала: "Здравія бажаю! Це були прекрасні зйомки з фантастичною командою! Дякую всім і кожному! Сьогодні! О 21:45! Фінал серіалу "Герой за викликом" на НТВ!". Захоплені фоловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами і схвальними коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.