Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром, який, на думку самого красеня відмінно підходить для опису раннього початку дня. Так, артист на фото задумливо почухував ніс, зізнавшись, що на плівкових фото теж не завжди виходив вдало. Зрештою, завдяки смартфонам і серіям знімків, тепер набагато легше вибрати найбільш гідний пост для акаунту і збирати захоплені коментарі.

GM!) ⠀ Раніше, коли були тільки 12,24 і 36 кадрів, ти не мав права на помилку. Хоча судячи по багатьох моїх фото з минулого, я не сильно старався позувати😂😂😂 ⠀ Але завдяки смартфонам ми робимо серії і вибираємо одну із сотні, на нашу думку, кращу. Гідну instagram.🤣🤣🤣 ⠀ Я вирішив, що ранок потрібно почати з чесної фотографії))) Були кадри і краще (ні). Але ця...це реально ранкова радість!!!)))) ⠀ Доброго дня))) Тримайтеся)))

Фолловери не пройшли повз: "Ведучий, якого ми заслужили 💔", "ведучий мрії😍", "Сім ранку в око потрапило😅", "Отак от.. ранкова радість Дорофєєвої могла б бути і краще... якщо ви розумієте про що я", "Зате брови гарні)", "носик зачесався 😻", "Мені б так круто виходити вранці на фото❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Кращий👌🏻😁😁".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.