Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист показав красуню-доньку, яка прогулювалася по саду на території замку в селі Грязь і знайшла красиву крапельку роси на листочку, яка здалася дівчинці маленьким "діамантом". Дівчинка запропонувала показати красу природи шанувальникам в соцмережі, а пізніше пожартувала, що є блогером. Такі слова сильно здивували Максима, адже у його дітей немає гаджетів, у яких вони годинами проводять час.

Фінал, звичайно, був несподіваний для мене 😂 Все ніяк не міг зрозуміти, звідки Ліза бере всі ці слівця про підписки, лайки і Instagram, якщо вона не сидить у телефоні, а потім зрозумів, що це все з моєї передачі «Краще Всіх!», яку вони з Гаріком регулярно дивляться.

Фолловери не пройшли повз: "Підписуюсь на Лізу - блогерку! 👍🌷", ".. рідко діти настільки уважні до таких витончених дрібниць природи, вона побачила діамант на зів'ялому листі, добрий знак", "Ліза блогерка😂🔥", "Діаманти - Ваші дітки 🔥🔥🔥", "Приголомшлива дівчинка!!! Молодець Максим і Алла! Всіх благ і бережіть себе!!! 🌷", "Сайт терміново зробити!У Лізи блогера велике майбутнє!!!!!👍👍👍👍👏👏".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.