Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію стильних кадрів зі свіжої фотосесії, позуючи в досить незвичному образі.

Так, артистка приміряла блискучий костюмчик-оверсайз салатового кольору, суцільно всипаний стразами, а також бежеві туфлі на високих підборах. Кароліна засвітила розкішну струнку фігуру, над якою наполегливо працює, доповнивши вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зібраним у хвіст волоссям.

Хочу до вас! Сумую за нашими зустрічами! 1, 2, 3 або 4? 🔥 поділилася емоціями Лорак

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Зовсім на себе не схожа", "Чудова 😉👍🏻👍🏻🌺🌺🌺🌺🌺вічно молода і прекрасна😊❤️👍🏻👍🏻👍🏻", "Взагалі на себе не схожа тут.. перегнув з фотошопчиком)", "Розмір ноги 40", "Всі чотири супер🔥👍😍😍😍", "Красуня ❤️❤️❤️ Вибрати неможливо. 🌹", "Каролінаааа, що ви з нами робите 🔥😍", "Всі😍😍 красуня😍😍😍", "Фігура😻😻🔥🔥".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.