Російська актриса Христина Асмус відреагувала на чутки про нібито розлучення з коміком Гаріком Харламовим. Сміливу заяву зірка "Інтернів" зробила на своїй сторінці в Instagram.

Так, Христина спростувала новину про те, що заява про її розставання з коміком була розіграшем, зробленим у рамках комедійного шоу на YouTube Comment Out. Дівчина також заперечує, що її інтереси в ході шлюборозлучного процесу представлятиме адвокат Анатолій Кучерена.

"В шоу Comment Out ми не брали участь. Анатолій Кучерена мої інтереси не представляє. За словами його компанії коментар в інтернеті – фейк. Рішення про розлучення моє. Думки почалися задовго до написання роману "Текст". Все-таки над відносинами потрібно працювати обом. Інтерв'ю я не даю. Нікому. І вже тим більше ніколи не дам за гроші. Можете перестати, будь ласка, дзвонити? Телефон розряджається))))" - написала Асмус.

скріншот

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марконі розповів, що Асмус і Харламов приходили на шоу і повідомлення про розлучення були несправжніми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гарік Харламов різко відреагував на слова ведучого комедійного шоу на YouTube Comment Out Володимира Марконі, який раніше заявив, що Христина Асмус з чоловіком оголосили про розлучення в рамках програми.

Також портал Знай.uа писав,що адвокат Анатолій Кучерена, який у розлученні з Харламовим представляє Асмус, розповів, що артисти почали процес близько півтора місяці тому.