Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу яскраві фотографії проведення часу з дітьми на карантині, і схоже, зоряне сімейство не сумує.

На нових знімках можна побачити, що Слава і її діти рятуються від спеки в басейні на даху. Лаура і Леон весело хлюпочуться у воді, поки їхня мама гарно позує на камеру. До речі, Камінська прийшла скупатися при повному параді – з красивою укладанням та макіяжем, на ній стильний чорний купальник, який підкреслює всі достоїнства фігури. У підписі до публікації співачка написала: "Чилимося. Дельфін і русалка" Фоловерів не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами її з дітками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.