Анна Заворотнюк – 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто ділиться із шанувальниками яскравими фото зі свого життя.

Так, нещодавно дівчина потрапила у вкрай неприємну ситуацію. Після скасування режиму самоізоляції в Москві і Московській області дівчина записалася в елітний салон на Рубльовці, щоб пофарбувати волосся. Але чи то майстри за три місяці розучилися працювати, то на доньки актриси тестували починаючого майстра — їй спалили волосся і дівчині довелося розлучитися з довжиною.

"Відбулася подія, про яку я просто не можу мовчати. Я записалася на фарбування в один із самих модних салонів в Москві (я була в салоні в Жуківці), которії? відвідують багато зірок і публічні особистості. Всі? начебто проходило як зазвичай, майстер по імені Гусейн робив мені фарбування в техніці «air touch». Після того, як мені нанесли фарбу на волосся і замотали фольгою, я через деякий час відчула, що волосся у фользі сильно нагрілося і сказала про це майстрові. Але він мене заспокоїв і сказав, що це звичайна реакція. Коли минув час, ми пішли змивати, а потім я сіла на крісло перед дзеркалом і який був мій жах, коли я побачила, що більше половини мого волосся по довжині білого кольору і виглядає, як мочалка. Я взяла пасмо волосся — і воно залишилося в руці", - обурується дівчина.

За словами красуні, вона налякана покликала менеджера, але мені здається підійшла якась майстер і почала говорити, що це швидше за все вина дівчини.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я прийшла в ще більшу лють. Це професійний салон з високими цінами і якості такого результату я ніяк не очікувала" — написала Анна в особистому блозі.

Також дівчина написала, що грошей з неї не взяли, навіть подарували якісь засоби для догляду волосся. Але, на жаль, їй довелось обрізати виплекану красу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.