Турецька акторка Пелін Карахан отримала величезну популярність після виходу в світ "Величного століття", де зіграла роль доньки султана Міхрімах. До речі, серіал дуже популярний серед українців.

Нещодавно дівчина розмістила фотографію з теплого курорту, на якому, ймовірно, зараз відпочиває. Публікація з'явилася на сторінці Пелін у соцмережі Instagram.

Так, на фото акторка позує біля величезного басейну в розкішній довгій сукні смарагдового кольору. В одній руці знаменитість тримає різнобарвну сумку, а іншу витончено згинає.

"💚", - лаконічно підписала кадр Пелін Карахан.

Як відомо, на початку 2014 року, Карахан зав'язала стосунки з турецьким бізнесменом Бедрі Гюнтаєм. У травні 2014 року вони побралися, а в червні у палаці Адиле Султан відбулося весілля. 27 грудня пара стала батьками – Пелін народила сина, якого назвали Алі Демір.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міхрімах-султан з "Величного століття" показала ніжки, гідні звання принцеси.

Як повідомляв портал Знай.uа, неймовірна донька султана Міхрімах з "Величного століття" похвалилася своїми мандаринки.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.