Ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь згадала інтимний момент своєї юності, який зараз виглядає досить смішно. Олена-Крістіна Лебідь поділилася своєю історією – провідна "Аферистів в сітях " згадала, коли і за яких обставин вперше поцілувалася.

"Це сталося в 15 років, – каже вона. – Я тоді приїхала на канікули до бабусі. Ясна річ, ніхто за мною особливо не дивився. Тому можна було гуляти до ранку".

Перший поцілунок Олени-Крістіни стався при дуже романтичних обставинах. Була п'ята ранку, і зі знайомим хлопцем вони сиділи на лавочці.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Все відбувалося, як у кіно, – з посмішкою згадує ведуча "Аферистів в сітях". – Я сиділа в напівнепритомному стані і думала: "Ну, нарешті це станеться". А він, як при сповільненій зйомці, нахилявся до мене. Все б пройшло ідеально, якби хлопець не прошепотів мені: "Я так люблю тебе,... Оксана".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тому, як жартує Олена-Крістіна Лебідь, вона не знає, зараховувати цей перший поцілунок собі або якийсь Оксані. Зате зараз ні один ранок телеведучої не починається без поцілунку коханого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крістіна Лебідь в купальнику проходила катинг в поп-групу.

Як повідомляв Знай. ua, шахраї перетворили наречену Розенко Христину Лебідь на Шрека.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенка показала, як бавиться на карантині з травою.