Відома українська співачка Тоня Матвієнко, яка разом з чоловіком Арсеном Мірзояном виховує доньку Ніну, вирішила трохи пожартувати над своєю колегою Іриною Білик. Так, виконавиця спробувала зробити жарт на фото Ірини Білик і Володимира Зеленського, яке було зафіксовано під час вручення державної нагороди.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тоні Матвієнко в мережі Facebook.

Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Facebook
Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Facebook

"Кохання. Отрута." - підписала опубліковану картинку Тоня Матвієнко.

Варто зазначити, що на фото можна помітити невеликий діалог, який зробили автори, точно невідомо, чи зробила це Тоня Матвієнко, або вона просто опублікувала його. На знімку пишуть:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Білик: - "Я присвячую тобі свої пісні"

Зеленський: - "Дякую, мені вони не цікавлять"

Ось у такому стилі і було опубліковано пост. Варто також зазначити, що публікація зібрала кілька сотень лайків і десятки коментарів. Також можна помітити, що далеко не всім користувачам мережі сподобалася така картинка від Тоні: "Давно якось Білик не бачив. Бджоли покусали нормально так."; "Як же це низько висміювати своїх колег!"; "Буває".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помолоділа Матвієнко пробіглася в променях заходу з маленькою онукою.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Playboy" під час карантину подарувала чоловікам спекотний подарунок – підніме не тільки настрій.

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко заявила про домагання лікаря Охматдиту і вагітність у 16.