Адвоката Ельмана Пашаєва, який представляє російського актора Михайла Єфремова у справі про ДТП з одним загиблим, і Олександра Добровінського, що представляє інтереси родичів загиблого Сергія Захарова, залучили до дисциплінарної відповідальності за порушення адвокатської етики.

На сайті Федеральної палати адвокатів РФ (ФПА) вказується, що щодо захисту Єфремова і родичів Захарова порушено дисциплінарні справи "у відповідності з нормами закону "Про адвокатську діяльність та адвокатуру в Російській Федерації" і Кодексу професійної етики адвоката". При цьому невідомо, в чому саме полягають їх порушення.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що в червні рада ФПА звинуватив Пашаєва і Добровінського в піарі. Зокрема адвокати актора і сім'ї загиблого "публічно повідомляють відомості, що становлять предмет адвокатської таємниці, висловлюють інші думки, явно несумісні з суттю адвокатської професії, а також відверто використовують свою причетність до "гучної" справі для самореклами, традиційно засуджуваної в адвокатурі".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, місяць тому сталася резонансна ДТП за участю Михайла Єфремова – його джип на повному ходу врізався в фургон, водій якого помер від травм.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єфремов міг бути пасажиром у смертельній ДТП, запис з нового ракурсу показує все в іншому світлі.

Також портал Знай.uа писав, що у справі ДТП з Єфремовим з'явився несподіваний поворот.