Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину – Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. Але в цей раз артист показав в мережі кумедне фото, а в підписі до нього розповів незвичайну історію кохання.

На новому знімку, який показав Дантес, він зображений в незвичайному образі – на ньому білосніжна кофта, на очах оригінальні окуляри, а руки він запустив у волосся і спідлоба дивиться в камеру. У підписі до кадру Володимир розповів цікаву історію. "Ловіть історію справжньої любові. А не ось це ось все. Жив хімік. Він виявив, що в крові є залізо. Довго не думаючи, він вирішив довести свої почуття коханій. Як? Так просто зробити кільце з цього заліза, видобутого з власної крові, але щось пішло не так і від нестачі крові він помер… От насправді цікаво, а скільки треба крові, щоб зробити такий подарунок? Може кожен місяць по трохи здавати і до золотого весілля все готово? Не знаю, як ви, але я почну пробивати цю темку. Фото з колаборації Gara x Dantes", - написав він.

Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до фото. "Красивий", "Не вмирай", "Офігенний окуляри", "Вогонь ти Вова", "Клас", "Вова красунчик", "Кращий", "Круті окуляри", "Старієш, дядько", "Як? Скажіть, як вам в голову прийшла ця думка?", "І тут мені стало незручно, бувають же люди", - пишуть в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще