У суботу, 13 липня, світ потрясла трагедія. Актриса Ная Рівера, відома по ролі Сантани Лопес в серіалі “Хор” пропала без вісті. Незабаром її тіло знайшли в озері. Повідомляється, що Рівера відправилася разом з маленьким сином на човнову прогулянку по озеру, однак щось пішло не так.

Певно, човен перекинувся. Рівера змогла перевернути її назад, і навіть посадила туди дитину (його знайшли цілим і неушкодженим), але піднятися на борт актрисі не вистачило сил. Рівері було всього 33 роки.

Смерть відомої актриси підштовхнула мережу до обговорення прокляття серіалу “Хор”. Він виходив на Fox з 2009 по 2016 рік. Ще під час зйомок почалися проблеми, і вони тривають навіть через роки після офіційного закриття шоу. Фанати серіалу вважають, що смерть Рівери стала ланкою в ланцюжку трагедій проклятого “Хору”.

Ва Рівера, фото bbc


В коментарях люди згадують долі інших акторів, які також склалися або погано, або зовсім трагічно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ва Рівера, фото Instagram

Наприклад, Корі Монтейт, відомий по ролі Фіна Хадсона, помер через наркотичного отруєння героїном. Проти Марка Саллинга було порушено кримінальну справу за “розповсюдження дитячої порнографії”, що призвело до самогубства актора. Актриса Бекка Толби втратила хлопця – 35-річний Метт Бендик був виявлений мертвим у готелі Філадельфії. Тепер світ вразила смерть Рівери.

Крім того, були й інші події. Зокрема, у мережу витекли оголені фото актрис серіалу. Все це дало привід говорити про прокляття серіалу “Хор”. Випадковості невипадкові?

Нагадаємо, Траволта згадав кращий танець з принцесою Діаною: хвилююча мить.

Голлівудський актор Джон Траволта розповів про одне з найбільш хвилюючих моментів у його житті — танець з принцесою Діаною. Проте цей епізод життя актора оповитий таємницями.

Голлівудський актор згадує, що нічого не знав про майбутній урочистий прийом у Білому домі, який відбувся 9 листопада 1985 року. Вечір організував Рональд Рейган і його дружина. Саме на цей прийом запросили британську королівську сім'ю.

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також Знай.uа писав, Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить...".