Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист знявся з сином і донькою в їх першій сімейній рекламі, яку тим часом знімала сама Примадонна. За сценарієм Максим, Гаррі і Ліза зібралися на природу, захопивши з собою намети і різну провізію, серед якої були і рекламовані ліки від отруєнь. Гордий батько зізнався, що зйомки ролика стали для них з малюками справжньою пригодою, адже діти самі придумували, як будуть грати ролі і продумували собі репліки.

Цей ролик перетворився для мене і дітей на справжню пригоду! Гарік з Лізою не тільки взяли участь у зйомці, але і самі придумували, як будуть грати. В результаті Ліза тепер запитує мене, коли знову будемо знімати рекламу.

Фолловери залишилися в захваті: "Ось таку рекламу і дивитися приємно і немає відчуття, що твої вуха локшиною навантажують! Все по-чесному! 👍", "Креативно 👌✌️", "Як у моєму дитинстві, подивилася зараз "гарне дитяче кіно", в якому грають талановиті діти👍. Ще дуже абвгдейку нагадало😉.", "Діти - талановиті! Щиро жартують і дуже правдоподібно.))", "Максим, Ви реально найкращий тато🙏🙏🙏 я б хотів мати такого в своєму дитинстві 😍".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Максим Галкін вже виставляв трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою. Так, артист показав, як син і донька вчаться плавати у їх критому басейні, оформленому під китайський імператорський палац. При цьому дівчинка Ліза талановито балансує на досці і відмінно пірнає, а Гаррі тим часом "осідлав" плечі гордого батька сімейства і ухиляється від значного напору міні-водоспаду. Максим також зазначив, що всі ці веселощі знімає на камеру саме кохана дружина Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.