Гурт Mozgi випустила черговий хіт Chica Bamboni. У додатку TikTok танець під пісню повторили вже багато зірок українського шоу-бізнесу і прості українці.

Фрагмент special-версії синглу гурт репера Олексія Потапенка (він же Потап) презентувала 2 липня в прямому ефірі, запустивши челендж #chicabamboni, який моментально підхопили топові блогери та зірки.

У цей раз у челенджі взяла участь маленька українка, яка вразила Потапа і його підписників своєю пластичністю та харизмою. Крихітка не по-дитячому станцювала під хіт Потапа, чим він поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Перше місце!! За акторство!" - похвалив незвичайний танець дівчинки Олексій.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Вогонь!! Молодець 🔥👍🏻", "Найкрутіша!", "Класна", "Ваййй 😈🔥", "Вах! Яка краса!", "Крутяк🎉🎉🎉", "Яка класна🤩 Розумниця", "Супер,запальничка🔥", "Премію цій дівчинці", "Акторство на висоті 👏👍😂", "Пластична крихітка😍👍👍👍", - зазначили талант дитини коментатори під роликом.

    До речі, раніше танцювальні рухи під чіпляючий приспів повторили: Надя Дорофєєва, NK, Маша Єфросиніна, Влад Яма з дружиною Ліліаною, Катя Осадча та Юрій Горубнов, Maruv, Оля Полякова, Michelle Andrade та інші.

    Крім того, за перший тиждень відео челенджу переглянули за офіційними хэштегам 8 мільйонів разів.

    Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

    Нагадаємо, Потап розважався з Наталією Бочкарьовою, доки Насті Каменських не було поруч: "Ми щасливі разом!".

    Як повідомляв портал Знай.uа, ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський дав жару зі студентками під хіт Потапа.

    Також портал Знай.uа писав, що відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, видала прихильницям головні секрети своєї стрункості.