Як відомо, популярна американська актриса Демі Мур раніше ніколи не експериментувала зі своїм кольором волосся. Однак, на цей раз вона змогла здивувати фанатів своїм зовнішнім виглядом. Акторка раптово вирішила перефарбуватися в білявку. Більше того, її волосся стало трохи коротше, ніж було раніше - до плечей. Відповідне фото Демі Мур розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на знімку акторка позує у ночнушці ніжного персикового кольору, а зверху вона накинула прозорий блакитний халат з широкими рукавами. Також варто відзначити, що новий імідж 57-річної Демі Мур здивував не тільки її фанатів, але й її доньку Таллулу.

Демі Мур, скріншот Instagram

"Ти блондинка - це щось зовсім нове, я і не підозрювала, що мені так сподобається", - прокоментувала вона фото матері.

Коментар Таллули, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Публікація оновленої Мур отримала 77,3 тисячі позначок "подобається" і безліч захоплених коментарів.

Наголошується, що білявкою Демі стала тимчасово, заради ролі в новому серіалі "Чудовий новий світ" за мотивами роману Олдоса Хакслі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зірки Боллівуду (кіноіндустрії індійського міста Мумбаї) і Міс світу-1994 Айшварії Рай Баччан діагностували коронавірусну інфекцію Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актриса театру і кіно, дружина російського коміка Гаріка Харламова Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", показала пікантне фото в соціальній мережі, а в підписі до нього нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Також "Знай.ua" писав, що європейська та турецька акторка Мер'єм Узерлі, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проєкті "Величного століття", кардинально змінила зовнішність. Тепер в акторці складно дізнатися горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску та добряче схудла.