Українська акторка Анна Кошмал, яка стала відомою після ролі Жені Ковальової у "Сватах", часто тішить своїх шанувальників в соціальних мережах яскравими кадрами з життя. На цей раз Аня похизувалася оголеним тілом у світлі літніх променів. Від кайфу зірка просто закрила очі і виглядає неймовірно ніжною і жіночною.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анна Кошмал в мережі Instagram.

"Как же я люблю солнце... Лето, побудь как можно дольше🙏🏼🌸", - підписала публікацію Аня.

Красуня Анна сидить навпроти вікна чи балкону повністю у світлі сонячних променів зачарувала підписників ніжністю. Дівчину просто засипали схвальними коментарями і компліментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Какая нежность", "Ооооууу😍😍😍😍🔥🔥🔥", "😍😍 ну вы как всегда красивая!", "Ты сама солнышко😻", "😻😻😻😻😻💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто також зазначити, що нещодавно Аня опублікувала свіжі фото в Instagram, на яких постала з колегами по спектаклю "Вірні дружини". Щаслива Анна, з мінімумом косметики, показала себе в светрі кремового кольору, весняній дутій куртці гірчичного відтінку і бежевих штанях. Дівчина стояла між двох подружок, яких мило обняла за плечі. Реготухи не приховували емоцій на фото, посміхаючись у всі 32.

Ганна Сергіївна Кошмал — українська акторка, танцівниця. Відомою стала завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезону серіалу "Свати". За цю роль вона у 2012 та 2013 році була номінована на телевізійну премію "Телетріумф" у званні "Акторка телевізійного фільму/серіалу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Свати" після численних скандалів повертаються на екрани - заборонили серіал і видворили актора через Крим.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Сватів" вразила янгольською зовнішністю – Женьку не впізнати.

Знай.uа писав, онука різко підросла? Женька зі "Сватів" засвітила голі груди.