Російський актор Олексій Панін міг стати причиною зоряного розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова. Така версія з'явилася в російських ЗМІ.

Читайте Знай у Google News!

Про розлучення артистів стало відомо від самої Христини і Гаріка. Пізніше Харламов особисто підтвердив, що все це не розіграш і відбувається по-справжньому.

Версія про те, що в розлученні замішаний Панін почала з'являтися після конфлікту двох артистів. Так, ще в 2019 році на сторінці Харламова в соціальній мережі Instagram почали з'являтися ролики, де він висміював Паніна. Після такого "випаду" Панін обіцяв зруйнувати сімейне життя Харламова.

Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram
Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Гарік, дорогий. Не буди лихо, поки воно тихо", - звернувся тоді до Харламова Панін, закликавши шоумена "закрити рота".

Крім того, Панін називав Гаріка "бездарним КВН-щком", а себе Олексій при цьому вважає "добрим артистом", який працював з великими людьми.

Розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова стало одним з найгучніших подій останнього місяця. Пара, у якої все здавалося ідеально, вирішила припинити стосунки. Фанати до останнього сподівалися, що це неправда, однак розлучення все-таки буде. Причини довгий час були таємницею, покритою мороком. Нарешті Асмус наважилась розкрити деякі подробиці.

Христина Асмус і Гарік Харламов, фото - Instagram
Христина Асмус і Гарік Харламов, фото - Instagram

Асмус заявила, що ініціатором розлучення була саме вона. Також вона розповіла, що задумалася про припинення відносин ще задовго до появи гучного фільму “Текст”. Вона вважає, що над відносинами повинні працювати обидва партнера, і причину розлучення потрібно шукати саме в цьому напрямку. Крім того, Асмус заявила, що ніяких гучних, сенсаційних інтерв'ю від неї чекати не варто, і спілкуватися на цю тему з журналістами вона не збирається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Панін "нагнув" відразу двох дівчат і показав, як треба збиткуватися.

Як повідомляв Знай. ua, напівголий Панін з пляшкою в руках заговорив з Богом.

Також Знай. ua писав, що голий Панін довів фанатів до істерики.